g+

Husskisser

Nedan beskrivs hur processen går till när ett hus skissas fram, från ett första möte till färdig skiss. Arkitektrådet hjälper privatkunder likväl som företag.

Husskisser

Arkitektrådet börjar alltid skissprocessen med ett första möte, där vi informerar om hela processen från husskisser till färdigt hus. Från kunden vill vi ha en skriftlig beskrivning av husets olika rum och funktioner. Vi vill också veta lite om stilönskemål och ungefärlig budget för byggnationen. En första husskiss tas fram, som kan ligga till grund för vidare bearbetning fram till ett förfrågningsunderlag och bygglovshandlingar. Vi tar redan i skisstadiet hänsyn till alla regler som styr byggandet, och den budget om ligger till grund för byggnationen. Vår grundfilosofi är att kunden alltid har rätt att få det dom önskar, men att vi som proffs kan hjälpa och styra. Detta så att det färdiga resultatet blir arkitektur anpassad till den verklighet som råder, tar tag i historien och samtidigt kan möta framtida krav på flexibilitet och miljöpåverkan. För husinspiration välkomnar vi er att kika i vår sökmotor för arkitektritade husskisser där ni kan ladda ner handritade skisser kostnadsfritt.

Vi fick ett hus skapat utefter våra unika förutsättningar och behov där arkitekten ritade en kvadratsmart boendelösning för oss

Skisser utifrån våra önskemål men med goda råd från Arkitektrådet

Arkitektrådet ritade ett hus vi aldrig kommer att flytta ifrån, genomtänkt i alla led, vi är supernöjda